Рецепт котлеток з м’яса бичків, з ніжним смаком.
Покроковий рецепт
Фарш викласти в глибоку миску, додати сіль і перець, туди ж додати яйце. Все перемішати.
Чистимо цибулю тремо на тертці, додаємо у фарш.
Замочуємо батон в молоці (в глибокій мисці окремо) хвилин на 15. Потім м’якоть подрібнюємо, додаємо у фарш, розтираємо ложкою і перемішуємо.
Додаємо манку, перемішуємо і залишаємо хвилин на 10 для набухання манки.
Насипати борошно на тарілку, ложкою беремо фарш, надаємо форму котлет, обвалюємо в борошні. Розігріваємо сковороду, наливаємо олію рафіновану олію, викладаємо на сковороду.
Готові котлети викладаємо на тарілку. Подавати краще з гарніром (вермішель, картоплю пюре, овочі…). Приємного апетиту!