Існує безліч рецептів млинців: тонкі, товсті, ажурні, на воді, на молоці, на кефірі. Але ми приготуємо найпростіші. Ті, які будили запахом нас вранці.
Покроковий рецепт
Готуємо всі інгредієнти.
У миску розбиваємо яйця.
Додаємо сіль і цукор. Перемішуємо до однорідності.
Вливаємо до яєць 250 мл(стакан) молока. Перемішуємо.
Додаємо борошно.
І знову перемішуємо до однорідності. Консистенція як у густої сметани.
Вливаємо молоко, що залишилося і рослинне масло.
Перемішуємо тісто і даємо постояти 15-20 хвилин. Далі нагріваємо і випікаємо наші млинці. Не забуваємо кожен млинець змащувати вершковим маслом. Так смак буде більш насиченим.
Готово! Прикрашаємо за бажанням і подаємо на стіл.