Смачні оладки на кефірі

Смачні оладки на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З дитинства улюблений рецепт маминих оладок.

Інгредієнти

Кефір – 250 гр
Борошно – 200 гр
Яйце – 1 шт
Сода – 1/2 чайної ложки
Сіль – 1/2 чайної ложки
Цукор – 1 чайна ложка

Як приготувати Смачні оладки на кефірі

Смачні смажені оладки на кефірі з додаванням яйця.

Покроковий рецепт

Беремо кефір, пшеничне борошно, яйце, сіль, цукор і трохи соди, вона зробить наші оладки більш легкими.

Розбиваємо яйце, змішати з сіллю і цукром, вливаємо кефір і починаємо потроху сипати борошно, паралельно розмішуючи. За консистенцією тісто має вийти як густа сметана. Після того, як замішані, даємо настоятися 10 хвилин в теплому місці. Перед смаженням додаємо в тісто половину чайної ложки соди, ретельно розмішуємо.

Нагріваємо олію на сковороді і починаємо викладати тісто маленькими порціями.

Оладки прожариваются досить швидко, тому вчасно перевертаємо і міняємо партії. Викладати готові оладки бажано на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайве масло після смаження.

Готово! Смажені оладки ідеально поєднуються з варенням, медом або сметаною. Приємного апетиту!