Наивкуснейшая закуска, приготовлена з баклажан, стане чудовим блюдом для святкових вечорів.
Інгредієнти
Баклажан – 1-2 щт. | |
Масло ратсительное – 50 мл | |
Сіль – за смаком | |
Майонез – 3 ст. ложки | |
Корейська морква – 100 г | |
Помідор – 1 шт. |
Основа нашого пропонованого рецепта – це баклажан. Називають цих гастрономічних «представників» також синенькими. Баклажани чудово поєднуються з багатьма інгредієнтами. Це кулінарне перевагу добре представлено в нашому рецепті, адже для начинки рулетиків використовується пікантна морква по-корейськи і помідор. Крім перерахованих продуктів для домашнього страви нам ще потрібно майонез, сіль і рослинне масло для фритюру. Подробиці описані нижче, а супроводжуючі фото можуть вам впоратися з готуванням на «відмінно».
Покроковий рецепт
Беремо баклажани. Краще, якщо він буде великого розміру. Промиваємо плід під проточною водою, відрізаємо хвостик. На обробній поверхні нарізаємо баклажани на смужки.
Далі смужки з баклажанів потрібно з кожної сторони обсмажити на сковороді так, щоб вони вкрилися легким рум’янцем. При смаженні присипати смужки сіллю небагато.
Коли всі смужки буде підготовлено, можна буде приступати до формування рулетиків з начинкою. Отже, кожну баклажанну смужку змащуємо тонким шаром майонезу. Зручніше використовувати кулінарну кисть для процесу.
Потім на одну сторону викладаємо об’ємну щіпку пікантною морквини по-корейськи.
Помідор ріжемо на дрібні часточки. Поміщаємо по часточці коло моркви. Ніяких спецій не потрібно, їх достатньо в корейської моркви.
Акуратно звертаємо рулетики.
Апетитна і смачна закуска готова до подачі на стіл! Пригощайтесь на здоров’я!