Беремо баклажани. Краще, якщо він буде великого розміру. Промиваємо плід під проточною водою, відрізаємо хвостик. На обробній поверхні нарізаємо баклажани на смужки.
Далі смужки з баклажанів потрібно з кожної сторони обсмажити на сковороді так, щоб вони вкрилися легким рум’янцем. При смаженні присипати смужки сіллю небагато.
Коли всі смужки буде підготовлено, можна буде приступати до формування рулетиків з начинкою. Отже, кожну баклажанну смужку змащуємо тонким шаром майонезу. Зручніше використовувати кулінарну кисть для процесу.
Потім на одну сторону викладаємо об’ємну щіпку пікантною морквини по-корейськи.
Помідор ріжемо на дрібні часточки. Поміщаємо по часточці коло моркви. Ніяких спецій не потрібно, їх достатньо в корейської моркви.
Акуратно звертаємо рулетики.
Апетитна і смачна закуска готова до подачі на стіл! Пригощайтесь на здоров’я!