Смачний пиріг з печивом і тертим яблуком

Смачний пиріг з печивом і тертим яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відкритий пиріг з печива з тертим яблуком, залитим тестом.

Інгредієнти

Печиво – 1 пачка (будь-яке, розсипчасте)
Вершкове масло – 1/2 склянки
Яблука – 5-6 штук, середні
Волоські горіхи – 3 штук
Кориця – за смаком
Яйця – 4 шт.
Мука пшенична – 1 стакан
Цукровий пісок – 2/3 склянки
Ванілін – 1 пакетик або ванільний цукор
Розпушувач – 1 ч. ложка
Цукрова пудра – для посипання

Як приготувати Смачний пиріг з печивом і тертим яблуком

Як ви п’єте каву? Без цукру і молока? Тоді вам просто необхідно порадувати себе солодким яблучним пирогом з печивом і корицею.

Покроковий рецепт

Розтопіть масло. Розкладіть печиво щільно поруч один з одним, полийте розтопленим вершковим маслом.

Очистіть яблука і натріть на тертці. Змішайте їх з 1/2 цукру і корицею і добре перемішайте.

Окремо збийте яйця з іншою половиною цукру до утворення піни. Додайте борошно з розпушувачем і ваніллю. Перемішайте, поки не отримаєте однорідну масу.

Викладіть суміш з яблук на печиво, потім місцями розкладіть печиво по поверхні яблук. Рівномірно зверху вилийте суміш.

Випікати в розігрітій до 180-200 градусів духовці. Після того, як готовий пиріг охолоне, необхідно посипати його цукровою пудрою і подати до столу.