Відкритий пиріг з печива з тертим яблуком, залитим тестом.
Інгредієнти
Печиво – 1 пачка (будь-яке, розсипчасте) | |
Вершкове масло – 1/2 склянки | |
Яблука – 5-6 штук, середні | |
Волоські горіхи – 3 штук | |
Кориця – за смаком | |
Яйця – 4 шт. | |
Мука пшенична – 1 стакан | |
Цукровий пісок – 2/3 склянки | |
Ванілін – 1 пакетик або ванільний цукор | |
Розпушувач – 1 ч. ложка | |
Цукрова пудра – для посипання |
Як ви п’єте каву? Без цукру і молока? Тоді вам просто необхідно порадувати себе солодким яблучним пирогом з печивом і корицею.
Покроковий рецепт
Розтопіть масло. Розкладіть печиво щільно поруч один з одним, полийте розтопленим вершковим маслом.
Очистіть яблука і натріть на тертці. Змішайте їх з 1/2 цукру і корицею і добре перемішайте.
Окремо збийте яйця з іншою половиною цукру до утворення піни. Додайте борошно з розпушувачем і ваніллю. Перемішайте, поки не отримаєте однорідну масу.
Викладіть суміш з яблук на печиво, потім місцями розкладіть печиво по поверхні яблук. Рівномірно зверху вилийте суміш.
Випікати в розігрітій до 180-200 градусів духовці. Після того, як готовий пиріг охолоне, необхідно посипати його цукровою пудрою і подати до столу.