Навіть самим маленьким діткам дуже зручно їсти такий суп, адже пережовувати звичайну їжу їм дуже важко.
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. середніх | |
Морква – 2 шт. середні | |
Цибуля – 1 шт. | |
Сирок плав. – 100 гр. | |
Шинка – 200 гр. | |
Слив. масло – 100 гр. | |
Сіль – за смаком |
В наш час стали модні суп-пюре, адже це не тільки корисно, але й дуже смачно, а так само допомагає урізноманітнити рационное меню. За допомогою блендера, суп подрібнюється до однорідної маси, тому їжа добре засвоюється в організмі, і ми відчуваємо себе легкими і енергійними.
Покроковий рецепт
Приступає до готування нашого супу-пюре.
Спочатку нарізаємо напівкружечками цибулю і моркву, і прямо в невеликій каструлі смажимо на олії.
Режим кубиками шинку і напівкружечками картоплю, додаємо в каструлю до інших продуктів. Вскипятив чайник, перелити воду в каструлю, так щоб вона вскрывала всі інгредієнти, солимо. Після чого даємо поваритися 10-15 хвилин.
У суп додаємо вершкове масло і розрізаний на кілька кубиків сирок, чекаємо поки вони не розплавляться. Після ставимо каструлю в раковину, для уникнення бризок і подрібнюємо все на блендері. За смаком можна додати приправи.
Даємо супу постояти кілька хвилин, після чого можна їсти всією сім’єю і насолоджуватися незвичайним смаком. Приємного апетиту!