Смачний суп з курячими фрикадельками, картоплею і сухариками

Смачний суп з курячими фрикадельками, картоплею і сухариками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування легкого супу нам знадобиться курка (для бульйону і фаршу на фрикадельки), картопля, морква, цибуля, спеції, хліб

Інгредієнти

Куряче м’ясо для бульйону – 200г
Куряче м’ясо для фаршу – 200 г
Картопля – 7 шт
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Вівсяні пластівці – 2 стіл. ложки з гіркою
Хліб – 3-4 шматочки
Спеції – за смаком
Масло – для смаження сухарів за бажанням

Як приготувати Смачний суп з курячими фрикадельками, картоплею і сухариками

Перше страву з м’ясними фрикаделями припаде до смаку і дорослим і дітям. Завдяки використанню вторинної бульйону і вівсяних пластівців суп можна віднести до дієтичних страв.

Покроковий рецепт

Готуємо бульйон. Після першого закипання ретельно промиваємо курку і зливаємо бульйон. Готуємо суп на вторинному. Після повторного закипання додаємо улюблені спеції (лавровий лист, базилік, сіль, перець горошком). Очищаємо цибулю і цілком додаємо його в каструлю.


Очищаємо картоплю й нарізаємо невеликими кубиками

Натираємо моркву на крупній тертці

Готуємо фрикадельки, надаючи курячого фаршу круглу форму невеликого розміру

Приблизно через годину після варіння бульйону виймаємо цибулину і м’ясо (його можна використовувати в інших цілях). У готовий бульйон одночасно додаємо картоплю, моркву і фрикадельки. Через 10 хвилин після закипання додаємо 2 столові ложки вівсяних пластівців. Залишаємо варитися легкий суп ще протягом 10 хвилин на слабкому вогні.


Тим часом готуємо сухарики. Нарізаємо хліб (можна взяти вже черствий в цілях економії) кубиками середнього розміру. Обсмажуємо сухарі на сковороді до золотистої скоринки. При бажанні можна використовувати масло.

Смачний суп з фрикадельками подавати гарячим. Домашні сухарики всипати в тарілку безпосередньо перед подачею. Приємного апетиту!