Можна по-різному приготувати домашній вінегрет. Хтось використовує солоні огірочки, комусь подобається капуста в вінегреті. Ми урізноманітнили це блюдо консервованою кукурудзою.
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Буряк – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Капуста маринована білокачанна – 2 жмені | |
Кукурудза консервована – 200 гр | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений чорний – за смаком | |
Масло рослинне – 40 мл |
Для приготування апетитного вінегрету відварюємо заздалегідь такі інгредієнти як морква, буряк, картопляні бульби. Дані коренеплоди тільки промиваємо перед отваркой, очищати їх не потрібно. У нас в рецепті – маринована капуста. Якщо є необхідність, промийте її і відіжміть перед додаванням в салат. Інші подробиці – у нашому описі.
Покроковий рецепт
Отже, необхідні інгредієнти підготовлені. Починаємо нарізку. Першим подрібнити кубиками картоплю.
Таким же чином наріжемо і відварну очищену морквину
Буряк очищаємо і для нашого вінегрету нарізаємо її також, як картоплю і моркву, тобто кубиками.
А ось ріпчаста цибуля ми подрібнимо на обробній дошці тонкими півкільцями.
Промиваємо, якщо є необхідність у цьому, мариновану капусту. Додаємо її до решти інгредієнтів вінегрету.
Кукурудзу відкидаємо на сито, щоб зцідити з зерен сік. Викладаємо кукурудзу в миску.
Наш салат, вінегрет залишилося тільки приправити за смаком сіллю, можна трохи поперчити ще, і заправити рослинним маслом. Ми використовували соняшникову олію. Перемішуємо інгредієнти.
Смачний вінегрет готовий! Пригощайтесь на здоров’я!