Смажена брокколі з часником і імбиром

Смажена брокколі з часником і імбиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Приготування брокколі.
Сковороду з рослинним маслом розігріти на слабкому/середньому вогні. Обсмажити на олії дрібно рубаний часник і імбир (смажити близько 1 хвилини, до появи сильного часникового запаху).

Капусту броколі помити, розібрати на суцвіття, закинути на сковороду, посолити за смаком. Смажити, періодично помішуючи, до готовності капусти. Брокколі повинна бути трохи хрусткою, до того ж, чим довше ви її будете готувати, тим менше в ній залишиться корисних речовин. Приблизний час готування має становити 5-7 хвилин. На даному етапі приготування допускається додати трохи води, для того щоб овоч не пригорів і краще протушился.

Подавати на гарнір до столу гарячим. Відмінно поєднується з вершковим соусом або, якщо не морочитися, з соєвим соусом.

Приємного апетиту!