Смажена картопля з беконом

Смажена картопля з беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачні страви, яке дуже швидко готується

Інгредієнти

Бекон (готові смужки) – 320-350 м
Картопля – ½ кг
Часник – 2 зубчики
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Смажена картопля з беконом

Смажена картопля, та ще й з беконом, не може не стати улюбленим блюдом для всієї родини! Звичайно, це блюдо важко зарахувати до дієтичного або правильного харчування. Картопля виходить засмажена, жирненька, але дуже смачна. З нею відмінно поєднуються зелень, солоні огірочки, салат зі свіжих овочів. З напоїв підійде прохолодний квас.

Покроковий рецепт

1. Збираємо та готуємо продукти: картопля обов’язково моєму.



2. Смужки бекону розрізаємо на більш дрібні фрагменти, відправляємо на сковорідку (добре розпечену) з краплею олії. Дрібно рубаємо часник, відправляємо до бекону. Выжариваем до появи рум’яної скоринки. Прибираємо бекон зі сковороди.

3. Картоплю чистимо, нарізаємо кружальцями, обсушуємо, щоб вона змогла підсмажитися.

4. Відправляємо картопляні кружальця на сковорідку, де обжаривался бекон. Додаємо вогонь, смажимо хвилин 10.


5. Цибулю нарізаємо великими шматочками, додаємо до картоплі. Підсолюємо, перчимо за смаком.

6. Повертаємо бекон на сковорідку, смажимо до готовності.

7. При сервіровці, посипаємо дрібно січеною зеленню (відмінно підійде петрушка, кінза, кріп).