Смажена картопля з грибами

Смажена картопля з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очищаємо картоплю і ріжемо його соломкою.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками.

Печериці нарізаємо вздовж.

Ставимо сковороду на плиту, ллємо трохи олії. Обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо туди гриби. Перемішуємо, обсмажуємо хвилин 10, солимо перчимо за смаком.

Паралельно в іншій сковороді добре нагріваємо олію і вже в раскаленое закладаємо картоплю. Не солимо!! Картопля солять в кінці, коли він практично готовий, інакше вона розвалиться. На великому вогні засмажуємо до зарум’янювання, перевертаємо лопаткою на іншу сторону, і вже на середньому вогні і з закритою кришкою, доводимо до готовності. Приблизно 10 хвилин. Відкриваємо кришку, перевіряємо готовність. Якщо картопля дійшла, викладаємо на неї гриби з цибулею. Можете перемішати і тушкувати ще хвилин п’ять. Я не перемішую. Мені подобається, коли грибочки лежать зверху. Виглядає красивіше. Наше ароматне і смачне блюдо готове до подачі.

Приємного апетиту!