Чистимо цибулю і часник, нарізаємо крупно, кільцями або півкільцями.
В розпечене масло закидаємо цибулю і часник. Добре обсмажуємо, щоб з’явився золотистий колір. При необхідності можна додати ще олії.
Моєму куряче філе і ріжемо довгими смужками, обов’язково вздовж волокон, так м’ясо буде м’якше.
Відправляємо м’ясо до цибулі з часником, обсмажуємо.
Картоплю чистимо, миємо й ріжемо практично так як виглядає картопля фрі, тонкі довгі смужки. Краще промокнути серветкою, щоб прибрати зайву вологу і крохмаль.
Висипаємо картоплю в сковороду, вогонь зменшуємо на середній. Смажимо приблизно 10 хвилин.
Гриби промиваємо і теж прибираємо зайву рідину, можна це зробити за допомогою сита або використовувати паперову серветку. Особливий аромат додасть свіжа зелень.