Смажена картопля є одним з найулюбленіших страв у Росії. Сьогодні я поділюся своїм улюбленим рецептом.
Покроковий рецепт
Нарізаємо свинину на зручні шматочки, солимо, перчимо, забуваємо на 20 хвилин, нехай маринується.
Беремо бекон, нарізаємо на середні шматочки, обсмажуємо буквально 5 хвилин на вогні трохи вище середнього, що витопився жир.
Знімаємо бекон з сковороди, відразу кладемо свинину і обсмажуємо до золотавої скоринки.
Наступним кроком викладаємо картоплю на сковорідку, обсмажуємо хвилин 10, потім додаємо паприку, сіль, суміш перців, перемішуємо і смажимо до готовності.
Додаємо бекон і м’ясо, обсмажуємо 2-3 хвилини, накладаємо на тарілочку і насолоджуємося смаком)))