|
Курка – 1 середня курка, розрізана на порційні шматки або 1 кг курячих стегон, грудки, крил |
|
Вершкове масло – близько 1/2 склянки топленого масла |
|
Картопля – 2 середніх картоплі, очищеного і порізаного скибочками |
|
Болгарський перець – 2 середніх зелених болгарських перцю (можна використовувати поєднання зеленого і червоного), порізаних шматочками |
|
Білі гриби – жменя грибів, порізаних навпіл |
|
Баклажан – 2 баклажана, нарізаних середньої товщини (прибрати гіркоту: скибочки баклажанів залийте підсоленою водою на 20 хвилин) |
|
Помідори – 2-3 середніх стиглих помідора, нарізаних часточками |
|
Для соусу:
|
|
Курячий бульйон – 1 склянка |
|
Оцет яблучний – 3 столові ложки ( або червоного винного оцту) |
|
Томатна паста – 3 столові ложки |
|
Часник – 6 зубчиків |
|
Паприка – 1/4 чайної ложки |
|
Мелений чорний перець – за смаком |
|
Сіль – за смаком |
Як приготувати Смажена курка з овочами в сковороді Вок