Смажена курка з овочами в сковороді Вок

Смажена курка з овочами в сковороді Вок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курка – 1 середня курка, розрізана на порційні шматки або 1 кг курячих стегон, грудки, крил
Вершкове масло – близько 1/2 склянки топленого масла
Картопля – 2 середніх картоплі, очищеного і порізаного скибочками
Болгарський перець – 2 середніх зелених болгарських перцю (можна використовувати поєднання зеленого і червоного), порізаних шматочками
Білі гриби – жменя грибів, порізаних навпіл
Баклажан – 2 баклажана, нарізаних середньої товщини (прибрати гіркоту: скибочки баклажанів залийте підсоленою водою на 20 хвилин)
Помідори – 2-3 середніх стиглих помідора, нарізаних часточками
Для соусу:
Курячий бульйон – 1 склянка
Оцет яблучний – 3 столові ложки ( або червоного винного оцту)
Томатна паста – 3 столові ложки
Часник – 6 зубчиків
Паприка – 1/4 чайної ложки
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Смажена курка з овочами в сковороді Вок