Смажена маринована свиняча вирізка з овочевим рагу

Смажена маринована свиняча вирізка з овочевим рагу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати контейнер середнього розміру, у нього насипати всі спеції, причому, коріандр бажано попередньо перемолоти в ступці, додати арахісове масло і роздавлений часник, перемішати все. Свинину полити у контейнер з пряним маринадом, додати сіль. Закрити щільніше контейнер, кілька разів струснути його, відправити на тридцять хвилин в холодильну камеру м’ясо маринуватися.

Влити рослинне масло на прогріту сковороду, обсмажити на ньому до легкого рум’яного відтінку мариновану пряну свинину, як тільки м’ясо буде готове, перекласти його в тарілку, прикрити зверху фольгою.

У цьому ж олії обсмажити подрібнену цибулю, потім додати нарізаний болгарський перець, продовжити смаження цих овочів на помірному вогні при безперервному помішуванні. Як тільки овочі стануть дуже м’якими, у сковорідку до них додати нарізані помідори, терту моркву, порізану невеликими кубиками кабачки (цукіні) і стебла селери (зелень залишити для прикраси), перемішати і готувати компоненти приблизно дві хвилини.

Далі всі компоненти в сковороді за смаком посолити, поперчити, перемішати, вимкнути.

Свинячу вирізку нарізати на шматочки. Подавати з приготовленими овочами, присипавши дрібно рубаними листям селери. Приємного апетиту!