Готову рибу прикрасити половинками маслин, болгарським перцем і пір’ям зеленого лука.
Інгредієнти
Червона риба – 1 шт. (стейк Сьомги) | |
Болгарський перець – для прикраси | |
Маслини для прикраси | |
Цибуля зелена – 1-2 пера | |
Рослинне масло – для смаження |
Покроковий рецепт
Філе сьомги нарізати на рівні шматочки (кожен шматочок, приблизно, 7 см). Шматочки риби помити, видалити кістки.
Потім кожну частину рибного філе розрізати ножем ще навпіл, але в центрі не розрізати шкіру!
Тепер надрізані шматочки вивернути у вигляді книги, вийде метелик. Розігріти сковороду з рослинним маслом. Смажити на олії стейк риби за 3 – 4 хвилини з кожного боку. (Не намагайтеся рибу смажити «до бела», так вона тільки пересохне. Якщо серединка буде рожевою – це нормально, рибка сама «дійде» до готовності при вимкненому вогні).
Готову рибу прикрасити половинками маслин, болгарським перцем і пір’ям зеленого лука.
Приємного апетиту!