Для приготування цієї страви потрібно мінімум продуктів. А результат вас порадує.
Інгредієнти
Стручкова квасоля заморожена – 400 гр. | |
Часник – 6 зубчиків | |
Кунжут – 1,5 столової ложки | |
Насіння гірчиці – 1 чайна ложка | |
Рослинне масло – 3-4 столові ложки для смаження | |
Соєвий соус – 50 мл |
Дуже просте у приготуванні блюдо. Не вимагає витрат часу. Готується дуже швидко.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Стручкову квасолю відправити у киплячу воду без солі. Відварити близько п’яти хвилин. Злити воду. Розігріти рослинну олію в сковороді. Відправити туди квасолю. Обсмажити на великому вогні близько 5 хвилин.
У сковороду зі стручковою квасолею додати кунжут і насіння гірчиці. Обсмажити все близько 2 хвилин.
Видавити через землянку часник в сковороду і обсмажити все близько хвилини, весь час помішуючи.
Влити в сковороду соєвий соус і обсмажити ще близько 3 хвилин.
Блюдо готове. Як гарнір, підходить практично до будь-якої страви. Можна вживати як самостійне блюдо. Приємного апетиту!