Дуже просте у приготуванні блюдо. Не вимагає витрат часу. Готується дуже швидко.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Стручкову квасолю відправити у киплячу воду без солі. Відварити близько п’яти хвилин. Злити воду. Розігріти рослинну олію в сковороді. Відправити туди квасолю. Обсмажити на великому вогні близько 5 хвилин.
У сковороду зі стручковою квасолею додати кунжут і насіння гірчиці. Обсмажити все близько 2 хвилин.
Видавити через землянку часник в сковороду і обсмажити все близько хвилини, весь час помішуючи.
Влити в сковороду соєвий соус і обсмажити ще близько 3 хвилин.
Блюдо готове. Як гарнір, підходить практично до будь-якої страви. Можна вживати як самостійне блюдо. Приємного апетиту!