.
Інгредієнти
Спаржа – 6 шт. | |
Бекон – 2 шт. | |
Рослинне масло – 1 ст. л. | |
Майонез – 20 г | |
Сік лимона – 1 ч. л. |
Як приготувати Смажена зелена спаржа в беконі
Купили спаржу і не знаєте як її приготувати? Приготування спаржі на диво просто. До того ж вона корисна і смачна. У даному рецепті солити спаржу немає необхідності, так як присутня обсмажений хрусткий бекон.
Покроковий рецепт
Спаржу вимити, акуратно очистити, відрізати тверді кінці (нижні).
Розкласти на столі бекон. Викласти на нього 3 гілочки спаржі.
Закатати в рулетик.
Обсмажити на рослинному маслі з 3-х сторін.
Майонез викласти в миску. Додати свіжовичавлений лимонний сік. Перемішати. Вийшов соус.
Красиво викласти на тарілку. Полити соусом. Подавати до столу.