Смажене філе товстолобика (в манці)

Смажене філе товстолобика (в манці) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибне філе товстолобика з хрусткою скоринкою, а якщо до нього ще і квашений огірочок, – що може бути смачніше?!

Інгредієнти

Філе товстолобика – 0,5 кг
Сіль – за смаком
Манка – 200 грам
Спеції +сушений базилік – за смаком
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Смажене філе товстолобика (в манці)

Риба – одне з улюблених страв нашого сімейства, готуємо практично все і в будь-якому вигляді. Наш тато сам солить і коптить, часто готуємо на мангалі з овочами, запікаємо в духовці і смажимо.
Останнє вкрай рідко через брак часу. Але сьогодні саме той день, коли на гарнір до вечері смажений товстолобик)
Почнемо знайомитися з рецептом?!

Покроковий рецепт

Моєму рибу і розбираємо, вибираємо кістки відразу, до тих, що можна дістатися.

Далі солимо, перчимо, кладемо спеції (іноді ложу мелений сушений базилік, смак пікантніше і ніжніше),обвалюємо і даємо постояти в спеціях.


Обвалюємо рибу в манці і відправляємо на розігріту сковороду з маслом. Смажимо рибу з двох боків до золотистої скоринки (на все йде 7 хвилин).

Подаємо смажену рибку на стіл.

Риба прекрасно поєднується з солоними помідорками або огірочками. На гарнір чудово підходить картопелька. Приємного апетиту!