Смажене філе товстолобика (в манці)

Смажене філе товстолобика (в манці) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моєму рибу і розбираємо, вибираємо кістки відразу, до тих, що можна дістатися.

Далі солимо, перчимо, кладемо спеції (іноді ложу мелений сушений базилік, смак пікантніше і ніжніше),обвалюємо і даємо постояти в спеціях.


Обвалюємо рибу в манці і відправляємо на розігріту сковороду з маслом. Смажимо рибу з двох боків до золотистої скоринки (на все йде 7 хвилин).

Подаємо смажену рибку на стіл.

Риба прекрасно поєднується з солоними помідорками або огірочками. На гарнір чудово підходить картопелька. Приємного апетиту!