Як правильно замаринувати і посмажити м’ясо молодої кози (козлика),щоб був відсутній непрятный запах і присмак. Рецепт легкий, а м’ясо дуже смачне як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Інгредієнти
молода нежирна козлятина (м’якоть) – 300 р. | |
сіль – 1 ч. л. | |
приправа – 1 ч. л. | |
перець чорний мелений – 1 ч. л. | |
цибуля (бажано червоний) – 1 шт. | |
рослинна олія – за бажанням | |
оцет (9%) – 4 ст. л. | |
майонез (будь-який, за смаком) – 1/3 склянки | |
рослинне масло – для смаження |
Настала осінь, а з нею настав час для забою худоби. М’ясні прилавки збагатилися новим асортиментом. У цьому рецепті основним інгредієнтом є молода нежирна козлятина. Це простий рецепт, страва готується швидко і виходить все дуже смачно. Рецепт легкий, а м’ясо дуже смачне як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Покроковий рецепт
1. Нарізаємо м’ясо невеликими шматочками (приблизно 2 на 2 см)
2. Готуємо маринад:
– ріжемо цибулю невеликими квадратиками;
– змішуємо всі інгредієнти, за винятком майонезу
3. Перемішуємо м’ясо з приготовленим маринадом і залишаємо маринуватися при кімнатній температурі на 4 години.
4. Додаємо до м’яса в маринад майонез, все ретельно вимішуємо і ставимо в холодильник на 20 годин.
5. Викладаємо замариноване м’ясо на сковороду, додаємо при бажанні свіжий порізану цибулю і смажимо до готовності на соняшниковій олії на середньому вогні 10-15 хвилин.