Смажені гливи з сиром

Смажені гливи з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибуля ріпчаста очистити і дрібненько нарізати.

На розпечену сковороду налити рослинне масло, обсмажити на ньому цибулю на середньому вогні, періодично помішуючи, протягом 2-3 хвилин.

Поки смажиться цибуля, промити гливи промити під проточною водою, злегка обсушити, потім нарізати.

До смаженій цибулі викласти гливи. Посолити, поперчити за смаком. Смажити гливи 10-15 хвилин до готовності.

Натерти сир на дрібній тертці.

Посипати сиром гливи, дати йому трохи підтанути (1 хвилину). Вимкнути вогонь.

Посипати все рубаним зеленим луком.

Гливи відмінно підійдуть в якості гарніру практично до будь-якої страви на обід або вечерю. Приємного Вам апетиту!

Порада: Гливи треба готувати не більше 10-15 хвилин. Якщо їх пересмажити, вони втратять всі свої корисні властивості, смак і стануть просто “гумовими”.