Цибуля ріпчаста очистити і дрібненько нарізати.
На розпечену сковороду налити рослинне масло, обсмажити на ньому цибулю на середньому вогні, періодично помішуючи, протягом 2-3 хвилин.
Поки смажиться цибуля, промити гливи промити під проточною водою, злегка обсушити, потім нарізати.
До смаженій цибулі викласти гливи. Посолити, поперчити за смаком. Смажити гливи 10-15 хвилин до готовності.
Натерти сир на дрібній тертці.
Посипати сиром гливи, дати йому трохи підтанути (1 хвилину). Вимкнути вогонь.
Посипати все рубаним зеленим луком.
Гливи відмінно підійдуть в якості гарніру практично до будь-якої страви на обід або вечерю. Приємного Вам апетиту!
Порада: Гливи треба готувати не більше 10-15 хвилин. Якщо їх пересмажити, вони втратять всі свої корисні властивості, смак і стануть просто “гумовими”.