Витративши 30 хвилин дорогоцінного часу, ви не тільки різноманітите повсякденне меню, але також насолодіться пікантним стравою.
Смажені кабачки це не просто смачно і просто – це красиво і різноманітно. Дане блюдо завжди можна урізноманітнити різними складовими. Кабачки можна приготувати наступними способами:
– з додаванням цибулі і моркви;
– з тертим сиром;
– з болгарським перцем і базиліком;
– з грибами і шинкою
– з помідорами і соєвим соусом.
Це неповний перелік можливих варіацій приготування кабачків. Сьогодні ми приготуємо стандартну закуску, яку можна подавати як на урочистих заходах, так і вдома.
Рецепт, як і технологія приготування досить банальна і проста. Достатньо приділити трохи часу, проявити фантазію і запастися терпінням.