Підготуємо продукти. Подібного роду закуску можна готувати також з баклажан. Сьогодні я віддаю перевагу саме кабачків.
Помиємо кабачки, знімемо шкірку, наріжемо кружальцями. Додамо сіль, перець, залишимо на 30 хвилин, щоб стекла рідина, яка містить гіркоту.
Після того, як ми позбавилися від гіркої рідини, сміливо переходимо до приготування кабачків. Борошно насипати в глибоку ємність для обвалювання кабачків.
Розігріваємо олію в сковороді.Кожен кабачок обвалюємо в борошні і кладемо в сковороду.
Прожарим кабачки по 5-7 хвилин кожну з сторін.
Поки кабачки готуються, займемося соусом. Наливаємо майонез в піалу. Туди ж додамо рубаний часник і нарізану кріп.
Змастимо кожен кабачок соусом. Для прикраси я використовую петрушку.
Подавати кабачки можна як самостійне блюдо, так і в якості закуски. Відмінно поєднується з кашами, рибою, різними стравами з картоплі. Приємного апетиту. Харчуйтеся смачно і правильно, а головне, готуйте з душею!