Смажені каштани в духовці

Смажені каштани в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажені каштани – корисна закуска в осінній період.

Інгредієнти

Каштани – 25 шт. приблизно

Як приготувати Смажені каштани в духовці

Каштани багаті сахарозою, глюкозою та фруктозою. Вони єдині з горіхів містять вітамін С. Плоди каштана багаті вуглеводами, білками і в ній мало клітковини. Смажать каштани і печуть, з них отримують високоякісні добавки в борошно і кондитерські вироби.

Покроковий рецепт

На каштанах зробити надріз, це обов’язкове правило, інакше вони вибухнуть в духовці. Скласти у вогнетривку форму.

Смажити (запікати) в духовці при температурі 180 С 25-30 хвилин. Не більше, так як, пересмажені каштани втрачають вологу і стають дуже твердими. Очистіть гарячими і подавайте до столу.

Кілька корисних порад:
Готуйте стільки каштанів, скільки плануєте з’їсти.
Не пережаривайте каштани, інакше вони стануть твердими.
Набагато легше чистити каштани гарячими.

З очищених каштанів знімайте всі плівки і перетинки.
Не залишайте очищені каштани про запас, їх смак змінюється і вони сохнуть. Неприготовленные каштани зберігайте у темному прохолодному місці.