Рецепт соковитих курячих стегенець, маринованих в спеціях і смажених на соняшниковій олії.
Покроковий рецепт
Беремо курячі стегна, паприку, соєвий соус, майонез, часник і масло для смаження. (Спеції можна додавати різні, з куркою так само добре поєднуються базилік і розмарин).
Змішуємо соєвий соус зі спеціями (сіль можна не додавати, так як соєвий соус досить солоний), додаємо майонез, видавлюємо часник, добре перемішуємо і маринуємо стегенця не менше 30 хвилин.
Розігріваємо олію на сковороді і викладаємо стегенця. Смажимо на середньому вогні.
Кожна сторона смажиться близько 5 хвилин. Для того, що б перевірити на готовність досить проткнути м’ясо зубочисткою або виделкою. М’ясо має бути м’яким і без ознак крові.
Готово! Можна подавати до столу з будь-яким гарніром ! Приємного апетиту!