Підготуємо всі необхідні продукти. У велику миску всипаємо половину борошна.
У борошно додаємо яйце, додаємо сіль, вливаємо воду і добре перемішуємо.
Коли тісто стане дуже густим, її потрібно перекласти на робочу поверхню і розминати руками, поступово підсипаючи всю муку. Тісто повинне вийти еластичним і не прилипающим до рук. Готовому тісту треба відпочити кілька хвилин.
З тіста розкочуємо пласт товщиною 2мм.
Кладемо начинку з фаршу і рівномірно розрівнюємо по всій поверхні.
Звертаємо заготівлю рулетом. Край гарненько защипаем.
Відрізаємо від рулету лінивці, товщина яких 1,5 див. Злегка їх сплющує.
На сковороду з розігрітою олією викладаємо лінивці. Смажимо по 8-10 хвилин з кожного боку на слабкому вогні.
Готові лінивці перекладаємо на тарілку. Страву можна їсти як в гарячому, так і в теплому вигляді.