Смажені лінивці-пельмені

Смажені лінивці-пельмені – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо всі необхідні продукти. У велику миску всипаємо половину борошна.



У борошно додаємо яйце, додаємо сіль, вливаємо воду і добре перемішуємо.



Коли тісто стане дуже густим, її потрібно перекласти на робочу поверхню і розминати руками, поступово підсипаючи всю муку. Тісто повинне вийти еластичним і не прилипающим до рук. Готовому тісту треба відпочити кілька хвилин.

З тіста розкочуємо пласт товщиною 2мм.


Кладемо начинку з фаршу і рівномірно розрівнюємо по всій поверхні.


Звертаємо заготівлю рулетом. Край гарненько защипаем.


Відрізаємо від рулету лінивці, товщина яких 1,5 див. Злегка їх сплющує.

На сковороду з розігрітою олією викладаємо лінивці. Смажимо по 8-10 хвилин з кожного боку на слабкому вогні.

Готові лінивці перекладаємо на тарілку. Страву можна їсти як в гарячому, так і в теплому вигляді.