Смачно, що не відірватися.
Інгредієнти
сир твердий – 300 грам | |
яйце – 2 шт | |
борошно – 2 ст. ложки | |
панірувальні сухарі – 2 ст. ложки | |
рослинне масло – 200-250мл | |
пергамент – 30 см |
Дуже незвичайний і цікавий рецепт.
Покроковий рецепт
Сир нарізати смужками приблизно 6*1.5 см або квадратами. Але товщина тоді повинна бути не менше 2.5 див.
Яйця збити в окремому посуді. Сирні палички потрібно по черзі обваляти в борошні, вмочити в яйці і в кінці обваляти в панірувальних сухарях. Послідовність саме така. За бажанням можна виконати всі дії два рази.
Обробну дошку застелити пергаментним папером і на неї викласти вже підготовлені палички. Цю дошку відправити в морозилку мінімум на 20-30 хвилин. Це робиться для того, щоб під час смаження сир не розтікся.
На розігріту сковороду налити рослинне масло, дати йому добре прогрітися і починати опускати палички смажитися. Викладати найкраще їх на відстань 2-3 див.
Смажити палички приблизно за 15 секунд, щоб вони не встигли розтектися.
Ось як виглядає готову страву. У мене були темні панірувальні сухарі тому і палички вийшли темними.
Є звичайно їх потрібно відразу, поки вони гарячі і тягнеться сир.
Це дуже смачно, обов’язково спробуйте.
Приємного апетиту!