Смажені свинячі реберця в духовці

Смажені свинячі реберця в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Цукор коричневий – 6 столових ложок
Паприка – 6 столових ложок
Мелений чорний перець – 3 столові ложки
Часник – 3 столові ложки часникового порошку
Сіль – 1 / 2 чайної ложки
Реберця – 3 — 4 свинячі ребра плитки
Гірчиця діжонська – 9 столових ложок
Рідкий дим – 2 чайні ложки
Фольга –
Соус для барбекю (ваш улюблений)

Як приготувати Смажені свинячі реберця в духовці

Покроковий рецепт

Розігрійте духовку.
Змішайте цукор, червоний перець, чорний перець, часник і сіль в невеликій мисці.

Гірчицю і рідкий дим змішайте в іншій невеликій мисці.

Пензлем кожне полотно ребер змастіть гірчичною сумішшю з обох сторін.

Посипте з обох боків сумішшю спецій.

Великим листом фольги вистеліть дно духовки (туди буде капати м’ясний жир) або підкладіть деко. Викладіть На решітку ребра. Смажте ребра до золотисто-коричневого кольору при температурі 250 градусів F 2-3 години, якщо ребра молодої свинки 1,5-2 години. В середині процесу готування для рівномірного жаріння переверніть ребра.

Ребра порційно наріжте.

Подавайте з соусом барбекю. Приємного апетиту!