Інгредієнти
Цукор коричневий – 6 столових ложок | |
Паприка – 6 столових ложок | |
Мелений чорний перець – 3 столові ложки | |
Часник – 3 столові ложки часникового порошку | |
Сіль – 1 / 2 чайної ложки | |
Реберця – 3 — 4 свинячі ребра плитки | |
Гірчиця діжонська – 9 столових ложок | |
Рідкий дим – 2 чайні ложки | |
Фольга – | |
Соус для барбекю (ваш улюблений) |
Покроковий рецепт
Розігрійте духовку.
Змішайте цукор, червоний перець, чорний перець, часник і сіль в невеликій мисці.
Гірчицю і рідкий дим змішайте в іншій невеликій мисці.
Пензлем кожне полотно ребер змастіть гірчичною сумішшю з обох сторін.
Посипте з обох боків сумішшю спецій.
Великим листом фольги вистеліть дно духовки (туди буде капати м’ясний жир) або підкладіть деко. Викладіть На решітку ребра. Смажте ребра до золотисто-коричневого кольору при температурі 250 градусів F 2-3 години, якщо ребра молодої свинки 1,5-2 години. В середині процесу готування для рівномірного жаріння переверніть ребра.
Ребра порційно наріжте.
Подавайте з соусом барбекю. Приємного апетиту!