Покроковий рецепт
Розігрійте духовку.
Змішайте цукор, червоний перець, чорний перець, часник і сіль в невеликій мисці.
Гірчицю і рідкий дим змішайте в іншій невеликій мисці.
Пензлем кожне полотно ребер змастіть гірчичною сумішшю з обох сторін.
Посипте з обох боків сумішшю спецій.
Великим листом фольги вистеліть дно духовки (туди буде капати м’ясний жир) або підкладіть деко. Викладіть На решітку ребра. Смажте ребра до золотисто-коричневого кольору при температурі 250 градусів F 2-3 години, якщо ребра молодої свинки 1,5-2 години. В середині процесу готування для рівномірного жаріння переверніть ребра.
Ребра порційно наріжте.
Подавайте з соусом барбекю. Приємного апетиту!