Приготуйте продукти: яблука помийте під проточною водою, просійте борошно, відміряйте потрібну кількість цукру, молока і розпушувача.
Покладіть в глибоку миску яйце, цукор і трохи підігріте молоко. Акуратно перемішайте віночком або міксером.
В отриману масу акуратно, по частинах введіть борошно. Заважайте ретельно, щоб не залишилося грудочок.
Видаляємо з яблук середину (я це роблю ножем, але можна і спеціальним пристосуванням – як кому зручно), очищаємо від шкірки. Потім нарізаємо яблучка на часточки потрібного вам розміру. Мені зручніше робити половинки, так як їх потім простіше їсти) Складаємо часточки в миску, присипаємо зверху корицею за смаком і ретельно перемішуємо, щоб спеція рівномірно розподілилася.
Кожну часточку мачає в клярі з двох сторін.
На середньому вогні з невеликою кількістю олії обсмажуємо яблука з обох боків до рум’яної скоринки.
Десерт готовий!