Для нашого ласощі нам знадобляться яблука, яйця, борошно, кефір, цукор і ваніль.
Інгредієнти
яблука – 3 шт | |
яйця – 3 шт | |
цукор – 60 грам | |
борошно – 6 ст. ложок | |
кефір – 50грам | |
сода – 1/4 чай ложки | |
масло вершкове – 50грам |
Смажені яблука в клярі це смачне ласощі, яке сподобається навіть самим маленьким. І, що головне, смачно, корисно і легка в приготуванні.
Покроковий рецепт
Очищаємо наші яблучка, знімаємо шкірку і нарізаємо кружечками, знімаємо серцевину.
Яйця розбиваємо в посуд, додаємо до них цукор і ваніль, гарненько збиваємо.
Далі додаємо кефір, соду і борошно, гарненько перемішуємо до однорідної маси без грудочок.
Беремо наші колечка з яблук і обволікає їх у нашому клярі.
Змащуємо олією сковорідку і обсмажуємо яблука з обох сторін на помірному вогні до готовності.
Ось така смакота у нас вийшла. Всім приємного апетиту.