Смажені яблука в яєчно-кефирном клярі

Смажені яблука в яєчно-кефирном клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для нашого ласощі нам знадобляться яблука, яйця, борошно, кефір, цукор і ваніль.

Інгредієнти

яблука – 3 шт
яйця – 3 шт
цукор – 60 грам
борошно – 6 ст. ложок
кефір – 50грам
сода – 1/4 чай ложки
масло вершкове – 50грам

Як приготувати Смажені яблука в яєчно-кефирном клярі

Смажені яблука в клярі це смачне ласощі, яке сподобається навіть самим маленьким. І, що головне, смачно, корисно і легка в приготуванні.

Покроковий рецепт

Очищаємо наші яблучка, знімаємо шкірку і нарізаємо кружечками, знімаємо серцевину.

Яйця розбиваємо в посуд, додаємо до них цукор і ваніль, гарненько збиваємо.


Далі додаємо кефір, соду і борошно, гарненько перемішуємо до однорідної маси без грудочок.

Беремо наші колечка з яблук і обволікає їх у нашому клярі.


Змащуємо олією сковорідку і обсмажуємо яблука з обох сторін на помірному вогні до готовності.

Ось така смакота у нас вийшла. Всім приємного апетиту.