Смажений антрекот з овочами і курячим яйцем

Смажений антрекот з овочами і курячим яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Антрекот з яловичини, заздалегідь відбитий і обсмажений з овочами і курячим яйцем

Інгредієнти

товстий край яловичої м’якоті – 500 г
панірувальні сухарі – жменя
топлене масло для смаження – за смаком
сіль – за смаком
велике яйце куряче сире – 4 штуки
білий перець тонкомолотий – за смаком
овочі тушковані – на гарнір

Як приготувати Смажену антрекот з овочами і курячим яйцем

Це м’ясна страва обов’язково сподобається всім домочадцям, а для його приготування знадобиться товстий край яловичої вирізки.
Подавати антрекот з яловичини рекомендується в гарячому вигляді з будь-яким овочевим гарніром і зеленим салатом.

Покроковий рецепт

Добре промитий шматок яловичини розрізати на чотири однакових частини, відбити їх гарненько через щільну плівку, присипати білим перцем і злегка посолити.

На середньому вогні розігріти сковороду, змастити її топленим маслом, поставити в неї всі курячі яйця так, щоб вони не пошкодилися, після цього приготувати яєчню.

Підготувати ще одну сковороду, змастити її топленим маслом, потім обсмажити в ній по черзі всі шматки відбитій яловичини, обвалені в панірувальних сухарях.

Потім перекласти обсмажене м’ясо на блюдо з овочами. На кожен шматок м’яса викласти по одному смаженої курячому яйцю.