Антрекот з яловичини, заздалегідь відбитий і обсмажений з овочами і курячим яйцем
Інгредієнти
товстий край яловичої м’якоті – 500 г | |
панірувальні сухарі – жменя | |
топлене масло для смаження – за смаком | |
сіль – за смаком | |
велике яйце куряче сире – 4 штуки | |
білий перець тонкомолотий – за смаком | |
овочі тушковані – на гарнір |
Це м’ясна страва обов’язково сподобається всім домочадцям, а для його приготування знадобиться товстий край яловичої вирізки.
Подавати антрекот з яловичини рекомендується в гарячому вигляді з будь-яким овочевим гарніром і зеленим салатом.
Покроковий рецепт
Добре промитий шматок яловичини розрізати на чотири однакових частини, відбити їх гарненько через щільну плівку, присипати білим перцем і злегка посолити.
На середньому вогні розігріти сковороду, змастити її топленим маслом, поставити в неї всі курячі яйця так, щоб вони не пошкодилися, після цього приготувати яєчню.
Підготувати ще одну сковороду, змастити її топленим маслом, потім обсмажити в ній по черзі всі шматки відбитій яловичини, обвалені в панірувальних сухарях.
Потім перекласти обсмажене м’ясо на блюдо з овочами. На кожен шматок м’яса викласти по одному смаженої курячому яйцю.