М’ясо нарізаємо кубиками.
Шматочки м’яса кладемо в чашу, додаємо соєвий соус і крохмаль.
Виделкою збовтуємо яйце і відправляємо його до м’яса.
Добре перемішуємо масу і залишаємо маринуватися на 2-3 години.
Поки м’ясо маринується, готуємо тісто для домашньої локшини. Для цього в миску розбиваємо яйце, додаємо воду, масло і сіль.
Всипаємо борошно і замішуємо круте тісто. Даємо йому відпочити кілька хвилин, після чого приступаємо до нарізки локшини.
Тісто розгортаємо в тонкий пласт і ріжемо тонку локшину будь-яким зручним способом. Можна скласти пласт в 2 рази і нарізати локшину.
Готове м’ясо викладаємо в сковороду з розігрітим маслом. Смажимо до золотистого кольору. Додаємо нарізані кубиками цибулю, моркву і перець. Тримаємо на вогні 3 хвилини.
Нарізаємо картоплю кубиками і відправляємо в сковороду. Перемішуємо і смажимо до напівготовності картоплі.
Заливаємо обсмажену масу 0,5-0,7 л води. Опускаємо приготовлену локшину, за бажанням додаємо спеції.
Перемішуємо і тримаємо до готовності локшини, близько 5 хвилин.
Готовий лагман розкладаємо по порційних тарілках і подаємо в гарячому вигляді.