Тим, кому хотілося б приготувати якесь просте, але незвичайне блюдо, рекомендується звернути увагу на рецепт морквяних оладок з цибулею і лососем.
Інгредієнти
сире яйце куряче велике – одна штука | |
рафінована олія для смаження – за смаком | |
велика морква – одна штука | |
свіжа подрібнена зелень будь – одна ч. ложка | |
салатний цибуля солодкий невеликий – одна штука) | |
чорний перець тонкомолотий – за смаком | |
філе лосося – 130 г | |
морська сіль дрібного помелу – за смаком | |
домашня сметана – за смаком | |
високосортний борошно пшеничне просеянная – 85 г |
Рецепт морквяної котлетки з смаженою сьомгою – дуже смачне, просте і привабливу страву. Спробуйте приготувати!
Покроковий рецепт
Почистити моркву і крупно натерти її, перекласти в миску. Додати просіяне борошно, а також трохи солі і збите куряче яйце.
Почистити солодкий цибулю, нарізати довільними шматками. Потім подрібнити блендером, перекласти цибульну масу в миску, додати мелений перець, добре перемішати компоненти.
Після цього з морквяного тіста приготувати пишні оладки, викладаючи на розпечену сковороду з маслом і смажачи з з обох сторін.
Нарізати філе лосося порційними шматками, присипати невеликими кількістю солі і обсмажити цю рибу з усіх боків у гарячому маслі на іншій сковорідці.
Перекласти обсмажені шматки лосося в плоску тарілку, поруч розкласти морквяні оладки. Посипати приготоване блюдо рубаною зеленню і подавати в теплому вигляді зі сметаною і лимоном.