Смажений лосось з морквяними котлетами і цибулею

Смажений лосось з морквяними котлетами і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тим, кому хотілося б приготувати якесь просте, але незвичайне блюдо, рекомендується звернути увагу на рецепт морквяних оладок з цибулею і лососем.

Інгредієнти

сире яйце куряче велике – одна штука
рафінована олія для смаження – за смаком
велика морква – одна штука
свіжа подрібнена зелень будь – одна ч. ложка
салатний цибуля солодкий невеликий – одна штука)
чорний перець тонкомолотий – за смаком
філе лосося – 130 г
морська сіль дрібного помелу – за смаком
домашня сметана – за смаком
високосортний борошно пшеничне просеянная – 85 г

Як приготувати Смажений лосось з морквяними котлетами і цибулею

Рецепт морквяної котлетки з смаженою сьомгою – дуже смачне, просте і привабливу страву. Спробуйте приготувати!

Покроковий рецепт

Почистити моркву і крупно натерти її, перекласти в миску. Додати просіяне борошно, а також трохи солі і збите куряче яйце.

Почистити солодкий цибулю, нарізати довільними шматками. Потім подрібнити блендером, перекласти цибульну масу в миску, додати мелений перець, добре перемішати компоненти.

Після цього з морквяного тіста приготувати пишні оладки, викладаючи на розпечену сковороду з маслом і смажачи з з обох сторін.

Нарізати філе лосося порційними шматками, присипати невеликими кількістю солі і обсмажити цю рибу з усіх боків у гарячому маслі на іншій сковорідці.

Перекласти обсмажені шматки лосося в плоску тарілку, поруч розкласти морквяні оладки. Посипати приготоване блюдо рубаною зеленню і подавати в теплому вигляді зі сметаною і лимоном.