Смажений морський окунь в горіховій шубці

Смажений морський окунь в горіховій шубці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

смажена на сковороді морський окунь в горіхах – соковита і ніжна закуска з чудовим смаком!

Інгредієнти

Морський окунь – 2 філе
Сіль – за смаком
Яйце – 2 шт.
Чорний перець – за смаком
Кукурудзяне борошно – 1 ст. л.
Волоський горіх – 100 г
Кисло-солодкий соус до риби – за смаком

Як приготувати Смажений морський окунь в горіховій шубці

Філе морського окуня в горіховій паніровці – це оригінальне блюдо за мотивами рецепта барабульки Гордона Рамзі. Відмінна за смаком рибка доповнюється вареною картоплею, рисом і кисло-солодким гострим соусом.

Покроковий рецепт

Вимити, очистити і отфилировать морського окуня. Забрати всі кісточки з філе, натерти рибу сіллю і дрібкою перцю.

Подрібнити волоські горіхи в дрібну крихту.

Приготувати кляр для обсмажування риби з яєць та кукурудзяного борошна. Приправити суміш сіллю за смаком.

Викласти філе морського окуня на обробну дошку шкірою вгору. Надрізати шкірку вшир філе, не дорізуючи її до кінця. Змастити кляром з допомогою кулінарної пензлика. Посипати подрібненими волоськими горіхами і – обсмажити рибу з двох сторін. Потрібно всього дві хвилини обсмажування з кожного боку.

Викласти філе морського окуня на тарілку.

Подавати блюдо до столу. Відмінним доповненням стане пікантний кисло солодкий соус. Приємного апетиту!