Вимити, очистити і отфилировать морського окуня. Забрати всі кісточки з філе, натерти рибу сіллю і дрібкою перцю.
Подрібнити волоські горіхи в дрібну крихту.
Приготувати кляр для обсмажування риби з яєць та кукурудзяного борошна. Приправити суміш сіллю за смаком.
Викласти філе морського окуня на обробну дошку шкірою вгору. Надрізати шкірку вшир філе, не дорізуючи її до кінця. Змастити кляром з допомогою кулінарної пензлика. Посипати подрібненими волоськими горіхами і – обсмажити рибу з двох сторін. Потрібно всього дві хвилини обсмажування з кожного боку.
Викласти філе морського окуня на тарілку.
Подавати блюдо до столу. Відмінним доповненням стане пікантний кисло солодкий соус. Приємного апетиту!