Рецепт цієї страви привезений з південної частини штату Гоа (Індія). Існує безліч варіацій приготування цієї страви. Можна підібрати спеції під будь-який смак.
Інгредієнти
Сир панір або адигейський – 300 грам | |
Приправа каррі – 1 столова ложка | |
Гарам масала – 1 столова ложка | |
Мелена зіра – 1 столова ложка | |
Масло рослинне – 3 столові ложки |
Як приготувати Смажений сир панір
Інгредієнти для приготування смаженого сиру легко знайти в будь-якому магазині. Готується дуже швидко. І також швидко зникає з тарілки. Відмінна закуска до пива.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування смаженого сиру.
Сир порізати кубиками.
Змішати в тарілці зіру, гарам масалу і каррі.
Добре обваляти сир в суміші спецій.
Добре розігріти рослинну олію в сковороді і обсмажити сир з усіх боків до утворення скоринки.
Блюдо готове. Подавати можна з пивом. Приємного апетиту!