Смажений сир панір

Смажений сир панір – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт цієї страви привезений з південної частини штату Гоа (Індія). Існує безліч варіацій приготування цієї страви. Можна підібрати спеції під будь-який смак.

Інгредієнти

Сир панір або адигейський – 300 грам
Приправа каррі – 1 столова ложка
Гарам масала – 1 столова ложка
Мелена зіра – 1 столова ложка
Масло рослинне – 3 столові ложки

Як приготувати Смажений сир панір

Інгредієнти для приготування смаженого сиру легко знайти в будь-якому магазині. Готується дуже швидко. І також швидко зникає з тарілки. Відмінна закуска до пива.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування смаженого сиру.

Сир порізати кубиками.

Змішати в тарілці зіру, гарам масалу і каррі.

Добре обваляти сир в суміші спецій.

Добре розігріти рослинну олію в сковороді і обсмажити сир з усіх боків до утворення скоринки.



Блюдо готове. Подавати можна з пивом. Приємного апетиту!