Смажену картоплю з маринованими грибами

Смажену картоплю з маринованими грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінне блюдо, яке одночасно виходить і апетитним, і ситним та смачним!

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Гриби мариновані – 150 гр
Масло рослинне – 30 мл
Сіль – за смаком
Спеції і приправи – за смаком

Як приготувати Смажену картоплю з маринованими грибами

Для приготування страви на сковороді нам потрібні картопляні бульби, мариновані грибочки, цибуля ріпчаста і масло рослинне для смаження даних інгредієнтів. Всі ці гастрономічні продукти чудово поєднуються між собою, а доповнені спеціями, вони взагалі стають привабливими за своїми смаковими якостями. Про те, як посмажити картоплю на сковороді разом з ріпчастою цибулею і маринованими грибами, розповідається в нашому рецепті.

Покроковий рецепт

Для початку заберемо для страви незіпсовані картопляні бульби. Промиваємо їх від забруднень під водою, очищаємо зручним способом і нарізаємо у формі брусків.

Оптимально прогріваємо на сковороді рослинне масло. Нарізку з картоплі викладаємо на сковороду. Починаємо обжарку на помірному вогні, періодично перевертаючи брусочки.

Картопля на сковороді доповнюємо нарізкою з ріпчастої цибулі.

Коли картопля буде майже готовий і мати золотисту скоринку, викладаємо до нього мариновані гриби (у нас це опеньки). Інгредієнти приправляємо до смаку сіллю, підсипаємо улюблених спецій (можна меленого перець і паприку, наприклад).

Інгредієнти перемішуємо, смажимо ще до повної готовності.

Просте, але дуже смачне блюдо з картоплі і маринованих грибів готово! Приємного всім перекусу!