Відмінне блюдо, яке одночасно виходить і апетитним, і ситним та смачним!
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Гриби мариновані – 150 гр | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Сіль – за смаком | |
Спеції і приправи – за смаком |
Для приготування страви на сковороді нам потрібні картопляні бульби, мариновані грибочки, цибуля ріпчаста і масло рослинне для смаження даних інгредієнтів. Всі ці гастрономічні продукти чудово поєднуються між собою, а доповнені спеціями, вони взагалі стають привабливими за своїми смаковими якостями. Про те, як посмажити картоплю на сковороді разом з ріпчастою цибулею і маринованими грибами, розповідається в нашому рецепті.
Покроковий рецепт
Для початку заберемо для страви незіпсовані картопляні бульби. Промиваємо їх від забруднень під водою, очищаємо зручним способом і нарізаємо у формі брусків.
Оптимально прогріваємо на сковороді рослинне масло. Нарізку з картоплі викладаємо на сковороду. Починаємо обжарку на помірному вогні, періодично перевертаючи брусочки.
Картопля на сковороді доповнюємо нарізкою з ріпчастої цибулі.
Коли картопля буде майже готовий і мати золотисту скоринку, викладаємо до нього мариновані гриби (у нас це опеньки). Інгредієнти приправляємо до смаку сіллю, підсипаємо улюблених спецій (можна меленого перець і паприку, наприклад).
Інгредієнти перемішуємо, смажимо ще до повної готовності.
Просте, але дуже смачне блюдо з картоплі і маринованих грибів готово! Приємного всім перекусу!