Смажену картоплю з яєчно-сирної болтуньей на сковороді

Смажену картоплю з яєчно-сирної болтуньей на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт допоможе всім бажаючим приготувати по-справжньому смачну вечерю. Основною перевагою даного ласощі так само можна назвати доступність складових.

Покроковий рецепт

Приготування:
Бульби картоплі промываютсся, очищаються від шкірки і нарізати кільцями (якщо картопля великий, можна розрізати навпіл). Масло підігрівається в сковороді. Викладається картопля, перемішується і обсмажується на максимальному рівні вогню приблизно шість хвилин.

В цей час подрібнюється очищений від лушпиння часник, ріжеться цибуля і перець, очищений від насіння. бекон ріжеться шматочками. Все це додається в сковорідку разом з сіллю, спеціями і меленим перцем. Ці інгредієнти обсмажуються вже на убавленном вогні до готовності картоплі.

Сир натирається на будь тертці і поміщається в глибоку посуд. Туди ж вбивають яйця, все перемішується.

Отриманої яєчно-сирною сумішшю рівномірно покривається вміст сковороди. За бажанням можна додати будь-яких спецій. Складові злегка піднімають, щоб суміш просочилася під весь картоплю і накриваються кришкою.

Страву можна подавати до столу приблизно через три хвилинки. Приємного апетиту!