Цей рецепт допоможе всім бажаючим приготувати по-справжньому смачну вечерю. Основною перевагою даного ласощі так само можна назвати доступність складових.
Покроковий рецепт
Приготування:
Бульби картоплі промываютсся, очищаються від шкірки і нарізати кільцями (якщо картопля великий, можна розрізати навпіл). Масло підігрівається в сковороді. Викладається картопля, перемішується і обсмажується на максимальному рівні вогню приблизно шість хвилин.
В цей час подрібнюється очищений від лушпиння часник, ріжеться цибуля і перець, очищений від насіння. бекон ріжеться шматочками. Все це додається в сковорідку разом з сіллю, спеціями і меленим перцем. Ці інгредієнти обсмажуються вже на убавленном вогні до готовності картоплі.
Сир натирається на будь тертці і поміщається в глибоку посуд. Туди ж вбивають яйця, все перемішується.
Отриманої яєчно-сирною сумішшю рівномірно покривається вміст сковороди. За бажанням можна додати будь-яких спецій. Складові злегка піднімають, щоб суміш просочилася під весь картоплю і накриваються кришкою.
Страву можна подавати до столу приблизно через три хвилинки. Приємного апетиту!