Сметанні кренделі

Сметанні кренделі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У тарілку розбиваю яйце, і висипаю цукор. Все добре перемішую.

В яєчну масу додаю сметану і ретельно перемішую.

В отриману суміш додаємо соду і рослинне масло. Всі інгредієнти дуже добре перемішую, щоб вийшла однорідна маса.

З шматочка тіста розкачую “ковбаску” довжиною близько 10 -15 див. Розсипаю насіння кунжуту і прокатываюсь тестом по ньому, щоб кунжут добре приклеївся.

Два кінчика “ковбаски” з’єдную на середині, щоб вийшла форма кренделів.

Зліплені кренделі викладаю на лист, вистелений харчовою фольгою. Якщо немає фольги, можна використовувати пергаментний папір або просто деко рясно змастити рослинним маслом.

Нагріваю Духовку до 180 градусів і відправляю лист туди на 15-20 хвилин. Як тільки вони охолонуть, їх можна подавати до чаю. В охолодженому вигляді вони розсипаються, що мені дуже подобається.