Чарівне поєднання простих компонентів, яке змусить поринути у данські згадування.
Інгредієнти
Гарбуз – 300 г | |
Яблука – 1 шт. | |
Родзинки – 50 г | |
Сік лимона – 1 ст. л. | |
Кориця – 1 ч. л. на розсуд кухаря | |
Цукор – 2 ст. л. на розсуд кухаря | |
Горіхи – 50 г на розсуд кухаря |
Гарбуз – дуже поживний і смачний продукт, в якому виникло неосяжне достаток корисних речовин. З цього розкішного овоча, можна приготувати незліченна різноманітність дивовижних страв, абсолютно простих у своєму виконанні.
Покроковий рецепт
Гарбуз гармонує з значною кількістю продуктів. Внаслідок даних комбінацій, виходять приголомшливі результати, які, безперечно, ощасливлять любителів смачно поїсти.
Позбавляємо гарбуз і яблука від шкірки, насіння і волокон. Кришимо компоненти на кубики. Родзинки ретельно споліскують у теплій воді.
Раніше заготовлену посуд, заливаємо ледь помітний об’єм рідини і кладемо шару складових (гарбуз, ізюм, яблуко).
Поверх укладених шарів, бризкаємо лимонний сік, насипаємо цукор і корицю.
Поміщаємо в напередодні розігріту духовку і відраховуємо 30-60 хвилин, залежить від розміру скибочок.
Коли гарбуз придбає м’якість – страва готова. Подавайте в горщиках або в іншому посуді, як Вам заманеться.
Кулінарних звершень.