Соковита гарбуз з яблуками, запечена в горщиках

Соковита гарбуз з яблуками, запечена в горщиках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз гармонує з значною кількістю продуктів. Внаслідок даних комбінацій, виходять приголомшливі результати, які, безперечно, ощасливлять любителів смачно поїсти.

Позбавляємо гарбуз і яблука від шкірки, насіння і волокон. Кришимо компоненти на кубики. Родзинки ретельно споліскують у теплій воді.

Раніше заготовлену посуд, заливаємо ледь помітний об’єм рідини і кладемо шару складових (гарбуз, ізюм, яблуко).

Поверх укладених шарів, бризкаємо лимонний сік, насипаємо цукор і корицю.

Поміщаємо в напередодні розігріту духовку і відраховуємо 30-60 хвилин, залежить від розміру скибочок.
Коли гарбуз придбає м’якість – страва готова. Подавайте в горщиках або в іншому посуді, як Вам заманеться.
Кулінарних звершень.