Рецепт з розряду легких. Його дуже люблять діти.

Інгредієнти
| Курячі стегенця – 4 штуки Перед смаженням м’ясо необхідно добре промити і просушити паперовими рушниками. | |
| Гриби печериці – 150 грам Перед приготуванням помити. Можна почистити. | |
| Макарони – 100 грам Макаронні вироби краще вибирати з твердих сортів пшениці. | |
| Соняшникова або оливкова олія для смаження – 1 столова ложка | |
| Сметана або грецький йогурт – 4 столові ложки | |
| Спеції – 1 чайна ложка Спеції для курки, прованські трави, сіль і перець. Можна додати куркуму за смаком. | 
                Як приготувати Соковита курка і гриби в сметанному соусі з макаронами
                
                
              
            
                  Сторінка: 1 2
                
              
 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            