Промити зелений лук порубати, пересипати в ємність з курячим фаршем, додати подрібнену петрушку. Моркву почистити, тепер на самій дрібній тертці. Цибулю почистити, дрібно порубати. Закинути овочі в миску з фаршем.
У цю посудину насипати за смаком чорний перець та сіль, перемішати курячий фарш і відбити його про робочу поверхню столу.
Зліпити з фаршу круглі котлети невеликого розміру, обваляти їх з усіх сторін в манній крупі, потім накрити плівкою і прибрати на тридцять хвилин в холодильну камеру.
Підготувати сковороду з розпеченою олією і обсмажити в ній до легкої рум’яної скоринки на сильному вогні курячі котлети. Котлети викласти на блюдо і подавати до столу. Можу запропонувати приготувати смачний вершковий соус до котлет.
Дрібно порубати очищений салатний цибулю, після цього поставити на малий вогонь важку сковороду, влити в неї масло.
Як тільки масло розігріється, викласти в нього цибулю, обсмажувати його кілька хвилин, перемішати і продовжити процес готування ще п’ять хвилин.
Насипати на сковорідку пшеничне борошно і продовжити процес приготування інгредієнтів ще дві хвилини, додати необхідну кількість вершків, перемішати. Продовжити процес варіння вершкового соусу при періодичному помішуванні ще три хвилини.
Потім насипати за смаком перець, а також сіль, додати сметану. Перемішати приготований вершковий соус і прибрати сковорідку з ним з плити.
Приготовлені курячі котлети перекласти на блюдо, полити вершковим соусом, потім подавати до столу.