Соковитий рулет з лаваша з крабовими паличками і яйцем

Соковитий рулет з лаваша з крабовими паличками і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт приготування досить простий і не займе у вас багато часу.

Інгредієнти

Лаваш – 3 шт.
Палички крабові – 200 гр.
Яйце – 4 шт.
Сир – 150 гр.
Майонез – 200 гр.
Часник – 2 – 3 зубчики
Кріп – 1 пучок
Петрушка – 1 пучок

Як приготувати Соковитий рулет з лаваша з крабовими паличками і яйцем

Незвичайний рецепт рулету з лаваша з крабовими паличками, яйцями, зеленню і сиром. Рулет виходить смачним і соковитим, відмінно підійде як для перекусу, так і для святкового застілля. Для приготування нам знадобиться лаваш, у мене був з зеленню і гірчицею, але можна взяти і звичайний. Також нам потрібні: варені яйця, розморожені крабові палички, сир, пару зубчиків часнику, зелень і майонез.

Покроковий рецепт

Для приготування рулету з лаваша, готуємо необхідні продукти: відварюємо яйця, промиваємо зелень, якщо вона свіжа, у мене була заморожена і вже порубана, очищаємо крабові палички від упаковки.

Готуємо начинку для першого шару рулету: тиснемо часник через чеснокодавку, тремо сир на тертці, рубаємо зелень. Все ретельно змішати в глибокій мисці, додаючи 3 столових ложки майонезу.

Другий шар: варені яйця дрібно ріжемо або трьом на крупній тертці, змішуємо з трьома ложками майонезу.

І нарешті, начинка для третього шару рулету: дрібно рубаємо крабові палички і також змішуємо їх з майонезом.

На перший лист лаваша рівним шаром викладаємо всю суміш із зелені, часнику і сиру.

Формуємо лист лаваша в рулет.

Беремо другий лист і також рівне розмазуємо на нього начинку з яєць і майонезу. Візьмемо перший рулет з сиру і зелені з часником і покладемо його на край другого листа лаваша.

Злегка притискаючи, загортаємо все щільно в один рулет.


На третій аркуш лаваша викладаємо начинку з крабових паличок і майонезу. Зверху, на лист з начинкою викладаємо підготовлений рулет, і також притискаючи, туго все звертаємо. Готовий рулет загорнути щільно плівкою або пакетом і залишаємо в холодильнику на годину.

Через годину дістаємо готовий рулет з лаваша, нарізаємо і подаємо на стіл.