Солодка вівсянка з ягодами, родзинками, горіхами і медової заливкою

Солодка вівсянка з ягодами, родзинками, горіхами і медової заливкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі інгредієнти.

Спочатку ставимо варитися мак, заливаючи три столові ложки сухого інгредієнта двома склянками води. Варимо мак на дрібному вогні протягом години.

Розколюємо волоські горіхи, очищаючи ядра від шкарлупи

Після того, як мак проварился протягом години, в суміш додаємо мед.

Всипаємо в маково-медовий відвар вівсяні пластівці і ретельно перемішуємо. Варимо кашу протягом 7-10 хвилин на малому вогні під кришкою.

Заливаємо окропом ізюм, даємо йому розм’якнути, воду зливаємо.


По закінченню 10 хвилин варіння вівсяної каші, вимикаємо газ і додаємо вершкове масло. Перемішуємо. Всипаємо ягоди смородини і акуратно розмішуємо кашу.


Додаємо горіхи і родзинки. Перемішуємо кашу. Даємо 2 хвилини настоятися під кришкою.

Подаємо смачну вівсянку до столу. Приємного апетиту!