Солодкі тости по-бельгійськи

Солодкі тости по-бельгійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У чашці взобьем яйця, краще всього це робити в неглибокій тарілці, в якій потім буде зручно вмочати тости. Якщо в тарілці збивати незручно, то можна спочатку збивати їх в глибокій чашці, а після суміш акуратно перелити в дрібну тарілку.

Поступово додаємо яйця в корицю, головне, що б вона розчинилася в говорунці повністю, так як грудочки кориці потім на тостах будуть гірчити, вливаємо екстракт ванілі. По порціях, щоб все добре перемішалося, вливаємо молоко. У такий же мілкій тарілці змішуємо цукор з корицею.

Розігріваємо сковорідку, в яку додаємо два види масла, рослинна і вершкове. Вмочуємо хліб у льєзоні. Хлібні скибочки должныт бути добре обвалены, але не просочитися льезоном повністю, інакше їх важко буде до кінця прожарити. Як тільки суміш масел починає пузиритися на розігрітій сковорідці, починаємо обсмажувати наші тости. Підрум’янені з одного боку тости перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку. Ще гарячі, готові тости потім з двох сторін в суміші цукру і кориці.

Подавати можна з шматочками розморожених або свіжих ягід, гілочками м’яти. Якщо кориця не подобається, можна використовувати замість цукрово-коричної суміші мед, яким тонким шаром намазують на хліб, а також варення або навіть згущене молоко. Все залежить від ваших смакових уподобань.